Az egyetlen módja, hogy sikeres nyelvtanuló legyél…

…az nem más, mint a motiváció! Pontosabban,  A  M.O.T.I.V.Á.C.I.Ó !!!

Sikerült eléggé kihangsúlyoznom? 😉 Érdekel a tuti recept? Hadd avassalak bele titeket egy kicsit a “másik oldal” tapasztalataiba! Mi, Privattimer tanárok, rendszeresen összeülünk a virtuális irodánkban és megvitatjuk a tanítási tapasztalatainkat. Kedvenc, kimeríthetetlen témánk a diákjaink motiválása. Kivétel nélkül egyetértünk abban, hogy tanárként a sok fontos feladatunk közül a legfontosabb a motiváció megalapozása és fenntartása a diákjainknál. (Saját magunk szakmai motiválása majd egy késöbbi blogbejegyést is megér!)

Ime a tuti recept folytatása:

A motivációs alapra adunk nektek egy maroknyi S.I.K.E.R.É.L.M.É.N.Y.T, megszórjuk egy csipetnyi E.L.V.Á.R.Á.S.S.A.L,  ébresztőt fújunk, ha lankad a figyelmetek és a szorgalmatok, gondoskodunk a kellemes órai hangulatról, ismételünk, rendszerezünk, átláttatunk, majd az egészet egy nagy tálban összekeverve H.U.M.O.R habot fújunk rá! Majd végül a perspektívátokat megemelve győztesként kerülhessetek ki az idegennyelv kontra “én már öreg vagyok tanulni” szkanderből. Na, kipróbálod a receptet?

Never too late concept

Ééééés az 1000 dolláros kérdés: hogy lehet-e a mai digitális és globális világban tanár nélkül, egyedül nyelveket tanulni? Persze, a diákok 1%-nál sikerül is. 😉 Hogy lehet-e a tanár fizikai jelenléte nélkül nyelveket tanulni? Hogyne! Tanulj online, minden adott hozzá! Úgyis ez lesz a jövő, nem érdemes már most elkezdeni?

Akkor miért jobb mégis velünk tanulnod? Mert rengeteget tudunk segíteni neked az úton: fogjuk a kezed végig, azonnal javítunk, visszajelzéseket és tippeket adunk, veled izguljuk végig a felismeréseket és a sikerélményeidnek is együtt örülünk. Talán már szükségtelen is mondanom, hogy végig motiválunk és az ügyes szakmai trükkjeinkkel kihozzuk belőled a maximumot. Gondoskodunk a megfelelő mennyiségű és kellő idejű terhelésről is. A csoporttagok és a tanár között sokszor barátságok születnek, a hibáinkon való együtt nevetés életre szóló élmény marad. Miért ne lehetne felnőtt fejjel is élvezni a tanulást? Mi megtaláltuk a módját és szívesen “főzünk” veled is a virtuális tantermünkben!

Üdvözlettel,

a Privattimer csapata

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s