A tuti tipp a karácsonyi őrület elkerülésére…és az újévi fogadalmak időszaka is közeleg ám!

Ötlettelen ajándékozók, halogatók, szülők, nagyik, könyvgyűjtők, világ lustái, lelkes nyelvtanulók, cégvezetők, érettségizők, kifogáskeresők és mások nyelvtudását keserű szájízzel szemlélők, FIGYELJETEK! A kifogások ideje lejárt, földrajzi akadályok az online nyelvtanulásban nem léteznek. A tárgyak mulandóak és nem mellesleg kitúrnak a gondosan berendezett szép kis otthonotokból.

KACATOK HELYETT AJÁNDÉKOZZATOK VAGY KÉRJETEK TUDÁST KARÁCSONYRA!

…és ne csak Karácsonyra! …és magatokra is gondoljatok! Év közben, bármikor, amikor meglepetéssel készültök valaki számára, olyat adjatok neki, amit garantáltan sosem felejt el és sosem vesz el tőle senki! Értelmes és hasznos ajándékot adni a legnagyobb élmény. Hogy éreznéd magad, amikor megtudod, hogy az ajándékod juttat egy jó barátot álmai állásához…tudva, hogy te adtad meg neki az első löketet, hogy végre belekezdjen a régóta halogatott nyelvtanulási projektbe?

Lepd meg szeretteidet egy Privattimeres ajándékutalvánnyal, ha tudod hogy svédül, norvégul, angolul vagy németül tanul/tanulna! Az utalvány értékét beszámítjuk neked a nyelvtanfolyam díjába.

Útravalónak és motivációnak egy könyvkedvencből:

“Nyelveket márpedig tanulni kell! – hangzik a felszólítás nemcsak a csábító külvilág, de önmagunk felől is. Ahelyett, hogy a nyaralás során félszegen ácsorognánk vagy egy szakmai szöveget értetlenül bámulnánk, jó lenne folyékonyan beszélni és érteni egy másik nyelven. A világ és önmagunk meghódításra vár. A nyelv egy olyan ház, amelybe az ajtón keresztül érdemes bejutnunk. Minden más választás, például az ablakon való bemászás vagy az alagútfúrás kényelmetlen és viszontagságos. Pedig a nyelvtanulók nagyon sokszor önhibájukon kívül épp ezzel próbálkoznak. Létezik ajtó és lehet bebocsátást nyerni.”

/Hevesi Mihály: A nyelvtanulás művészetéről/

Karácsonyi ajándékutalvány akciónkról és heti ingyenes demójainkról bővebb infót itt találtok: Privattimer FB oldala

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s