Miért online és miért intenzív etapokban a legjobb nyelvet tanulni?

Változnak az idők, változnunk NEM KELL vele… DE ÉRDEMES! A Privattimer-nél meggyőzödésünk, hogy minden az online irányába mutat. Ma már a receptek is videókon cserélődnek, pedig régen nagyanyáink a Keresztelő Szent János képének hátuljára felskiccelt tepertős pogácsarecepteket adták-vették a vasárnapi misén.

A papír és a toll-ceruza világa hangulatos, nosztalgikus és nem megvetendő, de a jövő tanulási módszere hatékonyabb is tud már lenni ennél, higyjétek el! Diákjainknak lendületesen, türelemmel és sok humorral segítünk a paradigmaváltásban, amit a digitális világba való áttérés okoz.

Egy sikeres nyelvi kurzus szintemelkedést hoz, érezhető és mérhető sikerélményt ad és motivál a folytatásra. Arra buzdítunk mindenkit, hogy inkább intenzívebben, koncentrálva és céltudatosan tanuljon mindenki nyelvet nálunk. Tervezze meg, priorizálja, szánja rá az időt és figyelmet maximálisan 3-4 hónapig. Utána lazítson egy kicsit, akár pár hónapot is, és töltődjön a következő etapra. Igy jobban jár tanár és diák egyaránt. Sokszor viszont diákjaink a töltődős szünetet nem is veszik igénybe, mert elmondásuk szerint az órákon töltődnek, a csoport hangulata húzza őket és végre találtak egy jó tanárt, dehogy akarják abbahagyni! Na, ez a Privattimer élmény 🙂

Őszinte visszajelzéseik a legjobb mérce számunkra, hogy jó irányba haladunk:

 “A véleményem a Privattimer-ről? Csak pozitívan tudok nyilatkozni rólatok. A Webex is jó, bár az elején nem volt valami könnyű nekem, mert nem vagyok egy “számítógép zseni”, de mára már könnyebben megy. A tanárommal nagyon meg vagyok elégedve. Többet tanultam vele eddig, mint a helyi nyelviskolában 1 év alatt. A tanulópárokkal való tanulást is jónak tartom. Csak ajánlani tudlak benneteket miden ismerősömnek!” (Marianna)

 “A nyelvtudás nagyobb érték, mint azt gondolnánk! Főleg az én szakmában ès ebben a gyönyörű országban, Norvégiában. Ezúton is szeretném nektek megköszönni ezt a lehetőséget, hogy veletek készülhettem fel a norvég álmaim megvalósítására. Köszönöm a munkátokat! (János)

” Ha nyernék a lottón, azonnal befizetnék egy 500 órás norvég tanfolyamra hozzátok! Nekem főként azért jó volt ez első a kurzus, hogy rávilágítson arra, mekkora út áll előttem a nyelvtanulás tekintetében. De legalább már van bátorságom hozzá. Köszönöm a segítségeteket még egyszer!” (Böbe)

 “Nagyon tetszik, hogy sokkal rugalmasabb mint egy hagyományos iskola. Menetközben sikerült munkát találnom, így egy kicsit változott a menetrend, mégis probléma nelkül találtunk új időpontokat, egymáshoz alkalmazkodva. A videófelvételeknek köszönhetően pedig egy óráról sem maradok le. Tökéletes megoldás a család-munka-nyelvtanulás egyensúly megtartásához!” (Nikolett)

 “A tanárunkkal teljes mértékben meg vagyok elégedve, jobbat nem is kívánhatnék. Minden jól megy, mindenki alkalmazkodó és rugalmas. A Webex is könnyen kezelhető, megszokható, így azzal sincs semmi problémám. A módszer és az elképzelés pedig dicséretes.” (Zorán)

 “Az órákkal és a tanárnénivel is meg vagyok nagyon elégedve! Érdekesek az órák, pont olyan tempóban haladunk, ami nekem megfelel és pont annyira vagyunk terhelve amennyire kell. Tetszik, ahogy tanít nagyon és örülök, hogy hozzá kerültem! Negatív dolog nem is jut az eszembe és olyan észrevétel sem, amin esetleg javítanotok kellene a rendszerrel kapcsolatban. Úgyhogy, csak így tovább!!!” (Martin)

 “Nagyon élvezem az órákat, rendkívül jó így tanulni! Csak szuperlatívuszokban beszélhetek rólatok. Remek a tanárom humora, vidám hangulatúak az órák és nagyon szeretem, hogy egész óran norvégul beszélünk és nem terhetek át magyarra, még akkor sem, ha könyörgök neki. 🙂 Ennek köszönhetően, csupán csak pár óra után is, de nagyon szembetűnő a változás. Végre elkezdtem merni beszélni norvégul és a mindennapokban is használom a nyelvet. Még nem akárkivel, és nem bármilyen szituációban, de 8 év után elindultam az úton. KÖSZÖNÖM! ” (Ilona)

 “Nekem egyelőre nagyon bejött ez a tanulási módszer, nagyon tetszik, hogy kényelmes és egyszerűen elmenthető, nem kell külön jegyzetelni stb.
Így igazán az órára lehet figyelni. A csoporttársaim is nagyon kedvesek, rendesek, mindent sikerült rugalmasan megoldanunk, így időben be tudtuk fejezni a 20 órás blokkot. Technikailag sem volt semmilyen problémám, úgyhogy csak így tovább!” (Orsolya)

Próbáld ki milyen az igazi Privattimer-élmény élő, interaktív videókapcsolattal tanár és diák között! Vegyél részt Te is az INGYENES ONLINE DEMÓ óránkon és képet kapsz arról, hogy hogyan tanulhatsz norvégot, németet, angolt, dánt és svédet velünk az interneten keresztül! Jelentkezz itt!

Hogy mikor? Várunk szeretettel az online demó órán! 😉

máj. 17. szerda 10:00
máj. 24. szerda 10:00
máj. 26. péntek 18:00

A demón bemutatunk Neked egy részletes kurzustervet, illetve megismerheted az új, 2017-es nyári akcióinkat, kurzusdíjainkat is! Leteszteljük a számítógépedet, valamint ingyenes szintmérőn is áteshetsz!

Ajándékozz tudást egész évben bármikor! Érdeklődj ajándékutalványainkról: office@privattimer.net!
gift-card-pt-logoval

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s