Légy te is mestere a “skandináv július” művészetének!

Fehér éjszakák? Na és? Neeeeem, nem erre gondolunk. A kulcsszó a “Fellesferie”, a nyári szabadságok főszezonja – ilyenkor Skandináviában a fű se nőhet! Ha bezárnak az iskolák, óvodák és még a munkahelyed is, akkor kapjál észbe és “skandinávosodj”!

fellesferie1

Na, a fellesferie nem azt jelenti ám, hogy mindenki együtt megy nyaralni a csinos kolléganőkkel, ahogy kedves Bjarne gondolta! De nagyjából mindeki egy időben, egész júliusban.

fellesferie2

Közvetlenül midsommar után, június végén már ne lepődjön meg senki, ha a telefonokat elvétve veszik fel a hivatalokban. Ép eszű és tájékozott ember júliusban ne fogjon bele a hivatalos ügyeinek intézésébe! Ilyenkor “népességcsere” zajlik: Skandináviát megtöltik a turisták, míg a helyiek evakuálják magukat a Spanyol-, Olasz-, Görög- és Törökországba tartó chartergépekkel és irány a napsütötte tengerpart, D-vitamin gyűjtésre fel! Vagy a hytte a tengerparton. Vagy a hytte vidéken. A LÉNYEG, HOGY EL OTTHONRÓL!!!

Ilyenkor van csak igazán szükség a 2-3 hónapos  vikar-okra, azaz helyettesítő nyári munkaerőre. Február-márciustól már hirdetik ezeket a posztokat, így tavasszal megnő a munkahelyszerzés lehetősége. Sok cég számtalan iparágban szívesen  foglalkoztat ilyenkor külföldieket  (egészségügy, vendéglátás, idegenforgalom, turizmus).

Itt a kiváló lehetőség arra, hogy jó nyelvtudás mellett most ideiglenesen (de akár véglegestve is) álláshoz juthassunk!  Kalandra fel, de előbb  tanulj meg svédül,  norvégül, vagy dánul!

Próbáld ki milyen az igazi Privattimer-élmény élő, interaktív videókapcsolattal tanár és diák között! Vegyél részt Te is az INGYENES ONLINE DEMÓ óránkon és képet kapsz arról, hogy hogyan tanulhatsz norvégot, németet, angolt, dánt és svédet velünk az interneten keresztül! Jelentkezz itt!

Hogy mikor? Várunk szeretettel az online demó órán! 😉

júni. 21. szerda 10:00
júni. 23. péntek 18:00
júni. 28. szerda 10:00
júni. 30. péntek 18:00
nyari akcio

 

A demón bemutatunk Neked egy részletes kurzustervet, illetve megismerheted az új, 2017-es nyári akcióinkat, kurzusdíjainkat is! Leteszteljük a számítógépedet, valamint ingyenes szintmérőn is áteshetsz!

Ajándékozz tudást egész évben bármikor! Érdeklődj ajándékutalványainkról: office@privattimer.net!
gift card_logo 2017

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s