Haverok, buli, fanta… skandináv módra!

Ekkor:

Ha valaki a forró klímájú Dél-Európa helyett az igen élénk északi fesztiválokra nevezne be, annak érdemes kiruccannia  – legtöbb helyütt akár a szomszédos  országba is!

fesztivalok6

A közös bulizás sok élményt hagyhat az emberben, bővülhetnek kapcsolatai, új ismerősökre, barátokra tehet szert. Ez nem a  „hűvös”  oldala az északi embereknek! Kiemelkedik Dániában a Roskilde Festival, amely Európa egyik legrégebbi és legnagyobb fesztiválja. 1972 óta tartják, és legalább annyi  külföldit  és helyit vonz,  mint a Sziget! Legyen szó akár jazzről, akár autós-motoros-hajós találkozóról, vagy filmekről, mindenki könnyen  megtalálhatja a neki való fesztivált! Ahol sokat és jókat lehet  beszélgetni. Fesztiválok Dániában  Fesztiválok Svédországban  Fesztiválok Norvégiában

Ja, nem tudsz svédül?  Nem megy a dán? Szeretnél jobban  beszélni norvégül? Turbózd fel magad a hihetetlen nyári akciónkkal, tanulj élőben online! 4 fős csoportos  és egyéni kurzusaink  indulnak  2017. júliusban is.

nyari akcio

Próbáld ki milyen az igazi Privattimer-élmény élő, interaktív videókapcsolattal tanár és diák között! Vegyél részt Te is az INGYENES ONLINE DEMÓ óránkon és képet kapsz arról, hogy hogyan tanulhatsz norvégot, németet, angolt, dánt és svédet velünk az interneten keresztül! Jelentkezz itt!

Hogy mikor? Várunk szeretettel az online demó órán! 😉

július 11. kedd 10:00
július 14. péntek 18:00
július 15. szombat 10:00

A demón bemutatunk Neked egy részletes kurzustervet, illetve megismerheted az új, 2017-es nyári akcióinkat, kurzusdíjainkat is! Leteszteljük a számítógépedet, valamint ingyenes szintmérőn is áteshetsz!

Ajándékozz tudást egész évben bármikor! Érdeklődj ajándékutalványainkról: office@privattimer.net!
gift card_logo 2017

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s