Üdvözlünk a nyelvvizsga jelentkezések dzsungelében! Miben segíthetünk?

1-learning

Új iskolaszezon, új tétek, új nyeremények! Mi már javában benne vagyunk a tervezés – jelentkezés – intenzív nyelvvizsga felkészülések időszakában. És te? Az ősz tevékeny nálunk, nyelvtanároknál, is és szerencsére a diákokat is magunkkal rántjuk a lelkesedésünkkel. Honlapunk is sok izgalmas infóval bővült.

A megfelelő nyelvvizsga kiválasztásához fogadjátok szeretettel a kis gondolatindító linkgyűjtemény szösszenetünket! Tájékozódjatok, mérlegeljetek és bátran vegyétek fel velünk a kapcsolatot Facebook-on Privattimer FB) vagy e-mailen (privattimeroffice@gmail.com), hogy nyelvtanáraink segíthessenek a felkészülésben! Akciójainkat is érdemes folyamatosan követni a FB oldalunkon!

Norvég:

Norvég 1 – kompetansenorge  Norvég 2 – Folkeuniversitetet Bergenstest

Svéd: 

Svéd nyelvvizsga infók

Dán:

Dán nyelvvizsga infók

Angol:

TELC infók  ECL nyelvvizsga infók (itt magyar mint idegennyelv vizsga is tehető!) IELTS nyelvvizsga infók  TOEFL nyelvvizsga infók  (amennyiben külföldi egyetemen szeretnél továbbtanulni)

Német:

Német nyelvvizsga infók

Ha külföldön letett nyelvvizsgádat vagy érettségeidet szeretnéd honosíttatni, a NYAK-hoz vezessen az utad! Ha nem tudod, akkreditált-e az általad választott nyelvvizsga, akkor is a NYAK-hoz vezessen az utad! Semmi vicc, nem a saját nyakadra gondolunk…Nyelvi Akkreditációs Bizottság: NYAK infók

good luck

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s