A tanárom szerint úsznom kellene a tanult idegen nyelvben. “Oszt aszt mög hogy?”

Ekkor:

Mire is gondolhat a tanárod vajon? Vagy csak természeténél fogva örök elégedetlen? Mi ebben nem hiszünk. Valami fontosat mond, csak hallgasd meg az üzenetét!

Norvégul tanulsz, de azért a boltba a biztonság kedvéért még magyar bevásárlólistával mész? Angolul tanulsz, de a Netflix-en zavar, hogy nincs magyar szinkron? Van képes-  vagy szinoníma szótárad? A telefonod még nincs németre vagy svédre állítva? Németországban élsz és dolgozol, de a testbeszédeddel érteted meg magad a legjobban a hivatali ügyintézésben? Svédül kellene a telefonon beszélned a leendő főnököddel, de barátot hívsz el, hogy beszéljen helyetted? Dániában még angolul ismerkedsz szombat esténként? A külföldi dalszövegeket csak tátikázod? Olvasol helyi újságot? Főzöl már vacsorát norvég receptből? Van kedvenc angol vagy norvég nyelvű blog, amit rendszeresen követsz? Megy az autódban dánul podcast?

Ha bármelyik fenti kérdésre egy határozott “Nem!” vagy “Nincs!” volt a válaszod…illetve még rosszabb, ha a fentiek még meg sem fordultak még a fejedben a nyelvtanfolyamod alatt, akkor bizony a tanárodnak igaza van. Nem úszol még kellően az idegen nyelvben ahhoz, hogy a vágyott szinten elsajátítsd azt. A fő üzenet az, hogy nem mennyiségileg kell tolni a tanulandókat, hanem elsősorban minőségileg. Csak ésszel, ne izomból! Iktass be minden apró tanulási alkalmat a mindennapjaidba! Merj kérni tanárodtól nyelvtanulási tippeket és legyél világbajnok nyelvi úszó!

Próbáld ki, milyen az igazi Privattimer-élmény élő, interaktív videókapcsolattal tanár és diák között! Vegyél részt Te is az INGYENES ONLINE DEMÓ óránkon és képet kapsz arról, hogy hogyan tanulhatsz norvégot, németet, angolt, dánt és svédet velünk az interneten keresztül! Aktuális órarend és demóra jelentkezés itt!

A demó óra
célja, hogy mindennemű kötöttség nélkül ismerhesd meg online nyelvtanulási rendszerünket, módszereinket, és oktatóinkat,
teljesen ingyenes,
és nem kötelez semmire – egyszerűen csak adsz nekünk és magadnak egy esélyt.

Ajándékozz tudást egész évben bármikor! Érdeklődj ajándékutalványainkról: office@privattimer.net!

gift card_logo 2017

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s