Egy hozzáértő nyelvtanár segítő keze aranyat ér. Miért is?

Ekkor:

Sok diákunk többszörös újrakezdőként érkezik hozzánk. Még többen kopogtatnak kevés hittel és önbizalommal, hogy valóban meg tudnak tanulni egy idegen nyelvet. A legtöbbeknek viszont a kellő idő és energia ráfordítása a nyelvtanulásra okozza felnőtt fejjel a legnagyobb kihívást.

Aztán ott vannak a “nagyon akarok végre idegen nyelven beszélni, de majd valami app-et letöltök diákok csoportja”. Önálló vagy akár számítógépes tanulás valóban talán hasznos lehet a kezdeti lelkesedés fenntartásában és egy kb. 200-300 szavas alapszókincs elsajátításában, de ez pár hét alatt elfogy és marad  motiválatlanság és a bizonytalanság, hogy hogyan tovább.

Egyik tanár kollégánk pár éve így foglalta össze, rendkívül találóan, hogy miért is kell az emberi elme, a tanári szakmai tapasztalat, az emberi empátia és a személyes jelenlét a valóban sikeres nyelvtanulás folyamatához:

“A nyelvtanulást egy izgalmas, sokszor bizony szorongatóan izgalmas, utazásként élem meg. Neked kell végigjárnod az utadat, amin úgy döntöttél, akár érdeklődésből akár  muszájból, hogy elindulsz. De ott vagyok veled, és világítom az utat, mindent elmondok arról, amit magad körül értened kell, edzőgyakorlatokat végeztetek veled, hogy a következő emelkedőt sikeresen vedd,  segítek a húzós szakaszokon és együtt örülök veled a sikereidnek.”

Próbáld ki, milyen az igazi Privattimer-élmény élő, interaktív videókapcsolattal tanár és diák között! Vegyél részt Te is az INGYENES ONLINE DEMÓ óránkon és képet kapsz arról, hogy hogyan tanulhatsz norvégot, németet, angolt, dánt és svédet velünk az interneten keresztül! Aktuális órarend és demóra jelentkezés itt!

A demó óra
célja, hogy mindennemű kötöttség nélkül ismerhesd meg online nyelvtanulási rendszerünket, módszereinket, és oktatóinkat,
teljesen ingyenes,
és nem kötelez semmire – egyszerűen csak adsz nekünk és magadnak egy esélyt.

Ajándékozz tudást egész évben bármikor! Érdeklődj ajándékutalványainkról: office@privattimer.net!

gift card_logo 2017

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s